Over Moeskops Verzekeringen

Wat u over Zakenkantoor MOESKOPS BV moet weten.

Zakenkantoor MOESKOPS BV is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Zaakvoerder Hans Moeskops startte een eigen verzekeringskantoor in 2016 na meer als 14 jaar ervaring opgedaan te hebben in de verzekeringswereld.

Heden willen we ons als jong dynamisch kantoor graag ten dienste stellen met professioneel advies waar de klant altijd op de eerste plaats staat. Eerlijkheid, deskundigheid en duidelijke communicatie vormen hierbij de basis om tot een lange termijnrelatie te komen. Elke klant is uniek en dat vergt een persoonlijke aanpak.  Wij richten ons zowel op particulieren als op bedrijven.

Het kantoor neemt vanaf heden ook zijn intrek in een nieuw modern advieskantoor. Dit is nodig om onze ambitie kracht bij te zetten om te groeien tot een volwaardige stabiele partner. Ruime kantooruren (met voldoende afspraakmogelijkheden) en goede parkeermogelijkheden  zijn extra troeven in het geheel.

Zakenkantoor MOESKOPS BV tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

Hans Moeskops

Bestuurder – Verzekeringsmakelaar